Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection of Proteus bacteria
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby, ready-to-kuchár produkty. Metódy pre detekciu baktérií rodu Proteus
NORMA vydaná dňa 1.1.1994
Označenie normy: GOST 7702.2.7-95
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1994
Kód tovaru: NS-395864
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-05-06 (Počet položiek: 2 897 584)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.