Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection and quantity determination of Staphylococcus aureus
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby, ready - to - kuchár produkty. Metódy detekcie a stanovenia množstva Staphylococcus aureus
NORMA vydaná dňa 1.1.1995
Označenie normy: GOST 7702.2.4-93
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1995
Kód tovaru: NS-395861
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.19
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-06 (Počet položiek: 2 897 584)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.