NEPLATNÁ GOST 7702.2.4-93 1.1.1995 náhľad

GOST 7702.2.4-93

Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection and quantity determination of Staphylococcus aureus

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso, jedlé droby, ready - to - kuchár produkty. Metódy detekcie a stanovenia množstva Staphylococcus aureus



NORMA vydaná dňa 1.1.1995


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena37.70 bez DPH
37.70

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 7702.2.4-93
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1995
Kód tovaru: NS-395861
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Anotácia textu normy GOST 7702.2.4-93 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 6.19

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.