Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Method for detection of Salmonellae
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby, ready - to - kuchár produkty. Metóda detekcie salmonely
NORMA vydaná dňa 1.1.1995
Označenie normy: GOST 7702.2.3-93
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1995
Kód tovaru: NS-395860
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-06-04 (Počet položiek: 2 203 800)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.