Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection and quantity determination of coliform bacteria (Escherichia, Citrobacter, Enterobacter, Klebsiella, Serratia)
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby, ready - to - kuchár produkty. Metódy na detekciu a stanovenie množstva koliformných baktérií ( Escherichia , Citrobacter , Enterobacter , Klebsiella , Serratia )
NORMA vydaná dňa 1.1.1995
Označenie normy: GOST 7702.2.2-93
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1995
Kód tovaru: NS-395859
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-08-03 (Počet položiek: 2 341 467)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.