Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection and quantity determination of coliform bacteria (Escherichia, Citrobacter, Enterobacter, Klebsiella, Serratia)
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby, ready - to - kuchár produkty. Metódy na detekciu a stanovenie množstva koliformných baktérií ( Escherichia , Citrobacter , Enterobacter , Klebsiella , Serratia )
NORMA vydaná dňa 1.1.1995
Označenie normy: GOST 7702.2.2-93
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1995
Kód tovaru: NS-395859
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-25 (Počet položiek: 2 209 786)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.