Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Method for quantity determination of mesophilic aerobes and facultative-anaerobes
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby, ready - to - kuchár produkty. Metóda pre stanovenie množstva mezofilných aeróbnych a fakultatívnych anaerobů-
NORMA vydaná dňa 1.1.1994
Označenie normy: GOST 7702.2.1-95
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1994
Kód tovaru: NS-395858
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-02 (Počet položiek: 2 896 910)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.