NEPLATNÁ GOST 7702.2.0-95 1.1.1994 náhľad

GOST 7702.2.0-95

Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for sampling and preparing of microbiological examinations

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso, jedlé droby, ready-to-kuchár produkty. Metódy odberu vzoriek a prípravu mikrobiologických vyšetrení



NORMA vydaná dňa 1.1.1994


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.30 bez DPH
52.30

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 7702.2.0-95
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1994
Kód tovaru: NS-395857
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.