Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for sampling and preparing of microbiological examinations
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby, ready-to-kuchár produkty. Metódy odberu vzoriek a prípravu mikrobiologických vyšetrení
NORMA vydaná dňa 1.1.1994
Označenie normy: GOST 7702.2.0-95
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1994
Kód tovaru: NS-395857
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-12-28 (Počet položiek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.