Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat. Methods for chemical and microscopic analysis of meat freshness
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso. Metódy pre chemický a mikroskopickou analýzou mäsa sviežosti
NORMA vydaná dňa 1.7.1975
Označenie normy: GOST 7702.1-74
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1975
Kód tovaru: NS-395856
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.90
Posledná aktualizácia: 2025-08-19 (Počet položiek: 2 212 995)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.