NEPLATNÁ GOST 7702.0-74 1.7.1975 náhľad

GOST 7702.0-74

Poultry meat. Methods of sampling. Organoleptic methods of quality assessment

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso. Metódy odberu vzoriek. Senzorické metódy hodnotenia kvality



NORMA vydaná dňa 1.7.1975


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena31.20 bez DPH
31.20

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 7702.0-74
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1975
Kód tovaru: NS-395855
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.