Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat. Methods of sampling. Organoleptic methods of quality assessment
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso. Metódy odberu vzoriek. Senzorické metódy hodnotenia kvality
NORMA vydaná dňa 1.7.1975
Označenie normy: GOST 7702.0-74
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1975
Kód tovaru: NS-395855
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-08-12 (Počet položiek: 2 211 925)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.