Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Pork meat. Cutting for retail trade
Automaticky preložený názov:
Bravčové mäso. Rezací pre maloobchod
NORMA vydaná dňa 1.10.1955
Označenie normy: GOST 7597-55
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.1955
Kód tovaru: NS-395801
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.57
Posledná aktualizácia: 2025-08-06 (Počet položiek: 2 211 877)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.