Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Pork meat. Cutting for retail trade
Automaticky preložený názov:
Bravčové mäso. Rezací pre maloobchod
NORMA vydaná dňa 1.10.1955
Označenie normy: GOST 7597-55
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.1955
Kód tovaru: NS-395801
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.57
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-08-03 (Počet položiek: 2 341 467)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.