Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Pork meat. Cutting for retail trade
Automaticky preložený názov:
Bravčové mäso. Rezací pre maloobchod
NORMA vydaná dňa 1.10.1955
Označenie normy: GOST 7597-55
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.1955
Kód tovaru: NS-395801
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.57
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-06 (Počet položiek: 2 203 816)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.