Norma GOST 5902-80 1.1.1981 náhľad

GOST 5902-80

Confectionery. Methods for determination of pounding degree and density of porous products

Automaticky preložený názov:

Cukrovinky. Metódy pre stanovenie búšenie stupeň a hustotu poréznych produktov



NORMA vydaná dňa 1.1.1981


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena43.20 bez DPH
43.20

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 5902-80
Dátum vydania normy: 1.1.1981
Kód tovaru: NS-394954
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Cukr a výrobky z cukru

Anotácia textu normy GOST 5902-80 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 10.85

Amd. 10.14

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.