Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Methods for determination of pounding degree and density of porous products
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Metódy pre stanovenie búšenie stupeň a hustotu poréznych produktov
NORMA vydaná dňa 1.1.1981
Označenie normy: GOST 5902-80
Dátum vydania normy: 1.1.1981
Kód tovaru: NS-394954
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 10.85
Amd. 10.14
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
NEPLATNÁ
1.1.1995
1.1.1994
NEPLATNÁ
1.1.2001
Posledná aktualizácia: 2025-10-04 (Počet položiek: 2 237 365)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.