Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Methods for determination of moisture and dry substances
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Metódy na stanovenie vlhkosti a sušiny
NORMA vydaná dňa 1.1.1975
Označenie normy: GOST 5900-73
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1975
Kód tovaru: NS-394952
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.80
Amd. 9.86
Amd. 5.91
Amd. 4.92
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-13 (Počet položiek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.