Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionary. Methods for determination of fat fraction of total mass
Automaticky preložený názov:
Cukroviniek. Metódy na stanovenie frakcie tuku z celkovej hmotnosti
NORMA vydaná dňa 1.7.1986
Označenie normy: GOST 5899-85
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1986
Kód tovaru: NS-394951
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-17 (Počet položiek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.