Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Methods for determination of acidity and alkalinity
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Metódy na stanovenie kyslosti a zásaditosti
NORMA vydaná dňa 1.1.1989
Označenie normy: GOST 5898-87
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1989
Kód tovaru: NS-394950
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.91
Posledná aktualizácia: 2025-07-17 (Počet položiek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.