Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionary. Methods for determination of organoleptic quality indices, sizes, netto-mass and components
Automaticky preložený názov:
Cukroviniek. Metódy na stanovenie zmyslové kvalitatívnych ukazovateľov, veľkosti, netto masy a komponentov
NORMA vydaná dňa 1.1.1992
Označenie normy: GOST 5897-90
Dátum vydania normy: 1.1.1992
Kód tovaru: NS-394949
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.7.1967
NEPLATNÁ
1.1.1997
NEPLATNÁ
1.1.2003
NEPLATNÁ
1.1.1990
1.7.1967
NEPLATNÁ
1.7.1967
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-10-05 (Počet položiek: 2 237 498)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.