Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Bread and bakers products. Methods for determination of salt mass fraction
Automaticky preložený názov:
Chlieb a pekárenské výrobky. Metódy na stanovenie podielu solí hromadného
NORMA vydaná dňa 1.4.1951
Označenie normy: GOST 5698-51
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.1951
Kód tovaru: NS-394868
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.84
Amd. 10.85
Amd. 1.89
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.