Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Bread and bakery products. Methods for determination of sugar content
Automaticky preložený názov:
Chlieb a pekárenské výrobky. Metódy na stanovenie obsahu cukru
NORMA vydaná dňa 1.7.1969
Označenie normy: GOST 5672-68
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1969
Kód tovaru: NS-394858
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.83
Amd. 10.85
Amd. 2.87
Amd. 3.92
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.