Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Bakery products. Method for determination of parosity
Automaticky preložený názov:
Pekárenských výrobkov. Metóda pre stanovenie parosity
NORMA vydaná dňa 1.8.1997
Označenie normy: GOST 5669-96
Dátum vydania normy: 1.8.1997
Kód tovaru: NS-394856
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.7.1990
NEPLATNÁ
1.7.1965
1.7.1991
1.7.1976
1.7.1975
1.1.2000
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.