Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Bread and bakery products. Methods for determination of fat content
Automaticky preložený názov:
Chlieb a pekárenské výrobky. Metódy na stanovenie obsahu tuku
NORMA vydaná dňa 1.7.1969
Označenie normy: GOST 5668-68
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1969
Kód tovaru: NS-394855
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.83
Amd. 10.85
Amd. 2.87
Amd. 3.92
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.