Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Bread and bakery products. Rules of acceptance, methods of sampling, methods of determination of organoleptic characteristics and mass
Automaticky preložený názov:
Chlieb a pekárenské výrobky. Pravidlá prijatie, metódy odberu vzoriek, metódy stanovenia organoleptických vlastností a hmotnosti
NORMA vydaná dňa 1.1.1966
Označenie normy: GOST 5667-65
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1966
Kód tovaru: NS-394854
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 12.80
Amd. 10.85
Amd. 3.92
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.