Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Bread and bakery products. Rules of acceptance, methods of sampling, methods of determination of organoleptic characteristics and mass
Automaticky preložený názov:
Chlieb a pekárenské výrobky. Pravidlá prijatie, metódy odberu vzoriek, metódy stanovenia organoleptických vlastností a hmotnosti
NORMA vydaná dňa 1.1.1966
Označenie normy: GOST 5667-65
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1966
Kód tovaru: NS-394854
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 12.80
Amd. 10.85
Amd. 3.92
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-06-30 (Počet položiek: 2 329 250)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.