Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Method for quantity determination of mesophilic aerobic and facultative-anaerobic microorganisms
NORMA vydaná dňa 1.1.2017
Označenie normy: GOST 33536-2015
Dátum vydania normy: 1.1.2017
Kód tovaru: NS-650719
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Mikrobiologie potravin
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Kakao
Cukr a výrobky z cukru
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.20
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-06 (Počet položiek: 2 897 584)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.