Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Margarines, cooking fats, fats for confectionery, baking and dairy industry. Sampling rules and methods of control
Automaticky preložený názov:
Margaríny, jedlé tuky, tuky na pečenie a cukroviniek, mliekarenský priemysel. Pravidlá a metódy kontroly odberu vzoriek
NORMA vydaná dňa 1.7.2014
Označenie normy: GOST 32189-2013
Dátum vydania normy: 1.7.2014
Kód tovaru: NS-393581
Počet strán: 38
Približná hmotnosť: 114 g (0.25 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.19
Amd. 7.19
NEPLATNÁ
1.1.2008
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2011
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-08-08 (Počet položiek: 2 342 046)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.