Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wine production. Method for determination of citric acid mass concentration
Automaticky preložený názov:
Výroba vína. Metóda pre stanovenie hmotnostnej koncentrácie kyseliny citrónovej
NORMA vydaná dňa 1.1.2014
Označenie normy: GOST 32113-2013
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-393522
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.15
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
NEPLATNÁ
1.7.2012
NEPLATNÁ
1.7.2001
NEPLATNÁ
1.7.2001
NEPLATNÁ
1.7.2001
Posledná aktualizácia: 2024-11-24 (Počet položiek: 2 206 712)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.