Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Method of determination of content of the dry fat-free solids of cocoa in chocolate products
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Metóda stanovenia obsahu pevných látok suchého tuku bez kakaa v čokoládových výrobkoch
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: GOST 31723-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393233
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.23
1.7.2001
NEPLATNÁ
1.7.2002
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.1.2005
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.