Norma GOST 31723-2012 1.7.2013 náhľad

GOST 31723-2012

Confectionery. Method of determination of content of the dry fat-free solids of cocoa in chocolate products

Automaticky preložený názov:

Cukrovinky. Metóda stanovenia obsahu pevných látok suchého tuku bez kakaa v čokoládových výrobkoch



NORMA vydaná dňa 1.7.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena60.90 bez DPH
60.90

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 31723-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393233
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Čokoláda

Anotácia textu normy GOST 31723-2012 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 2.23

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.