Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Methods of determination the contain of milk fat in chocolate products
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Metódy stanovenia obsahuje mliečneho tuku v čokoládových výrobkoch
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: GOST 31722-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393232
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.23
1.12.1986
1.12.1986
1.12.1986
1.7.1987
1.7.1987
1.7.1987
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-10-31 (Počet položiek: 2 208 647)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.