Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Histological method of identification of plant protein additives
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Histologické spôsob identifikácie rastlín proteínových prísad
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: GOST 31474-2012
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393037
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.23
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-11 (Počet položiek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.