Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Egg products. Methods of sampling and organoleptic analysis
Automaticky preložený názov:
Vaječné výrobky. Metódy odberu vzoriek a organoleptické analýzy
NORMA vydaná dňa 1.1.1999
Označenie normy: GOST 30364.0-97
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1999
Kód tovaru: NS-392356
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-10-18 (Počet položiek: 2 205 605)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.