Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat vitaminized flour, bread and bakery products. Method for vitamin B2 (rhyboflavin) determination
Automaticky preložený názov:
Pšenica vitaminizovaných múky, chleba a pečiva. Spôsob vitamín B2 (rhyboflavin) stanovenie
NORMA vydaná dňa 1.1.1993
Označenie normy: GOST 29139-91
Dátum vydania normy: 1.1.1993
Kód tovaru: NS-391753
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.08
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.