Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Production equipment for meat and poultry processing industry. Sanitary requirements
Automaticky preložený názov:
Výrobné zariadenie na spracovanie mäsa a hydiny priemysel. Hygienické požiadavky
NORMA vydaná dňa 1.1.1992
Označenie normy: GOST 28693-90
Dátum vydania normy: 1.1.1992
Kód tovaru: NS-391242
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.7.2001
NEPLATNÁ
1.7.2002
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.1.2005
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.