Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat bread flour. Method for experimental laboratory breadmaking
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka chleba. Spôsob skúšobné laboratórium chleba
NORMA vydaná dňa 1.7.1989
Označenie normy: GOST 27669-88
Dátum vydania normy: 1.7.1989
Kód tovaru: NS-390267
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.90
Amd. 11.96
Posledná aktualizácia: 2024-11-13 (Počet položiek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.