Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Flour and bran. Methods for determination of colour, odour, taste and crunch
Automaticky preložený názov:
Múku a otruby. Metódy pre stanovenie farbou, vôňou, chuťou a tieseň
NORMA vydaná dňa 1.1.1989
Označenie normy: GOST 27558-87
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1989
Kód tovaru: NS-390176
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.90
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.