Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Flour and bran. Methods for determination of acidity by beaten-up flour and water
Automaticky preložený názov:
Múku a otruby. Metódy na stanovenie kyslosti od vychodených-up múky a vody
NORMA vydaná dňa 1.1.1989
Označenie normy: GOST 27493-87
Dátum vydania normy: 1.1.1989
Kód tovaru: NS-390139
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.90
1.1.2010
1.1.2010
1.1.2010
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.