Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food-stuff and food additives. Methods of sampling for microbiological analyses
Automaticky preložený názov:
Jedlo - veci a potravinárske prísady. Metódy odberu vzoriek pre mikrobiologické rozbory
NORMA vydaná dňa 1.7.1986
Označenie normy: GOST 26668-85
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1986
Kód tovaru: NS-389609
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-25 (Počet položiek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.