Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Products of prepared fruits and vegetables. Methods for determination of vegetable admixtures
Automaticky preložený názov:
Výrobky, pripravené ovocie a zeleniny. Metódy pre stanovenie rastlinných prímesí
NORMA vydaná dňa 1.7.1985
Označenie normy: GOST 26323-84
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1985
Kód tovaru: NS-389264
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-07-03 (Počet položiek: 2 207 355)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.