Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products, meat and meat-vegetable cans. Method for determination of pH
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové výrobky, mäso a mäsové, zeleninové plechovky. Metóda pre stanovenie pH
NORMA vydaná dňa 1.7.1985
Označenie normy: GOST 26188-84
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1985
Kód tovaru: NS-389122
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.92
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-02 (Počet položiek: 2 896 910)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.