Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products. Methods for determination of sorbic acid
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové produkty. Metódy na stanovenie kyseliny sorbovej
NORMA vydaná dňa 1.7.1985
Označenie normy: GOST 26181-84
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1985
Kód tovaru: NS-389116
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.92
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-02 (Počet položiek: 2 896 910)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.