Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products. Methods for determination of titratable acidity
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové produkty. Metódy pre stanovenie titračnej kyslosti
NORMA vydaná dňa 1.1.1983
Označenie normy: GOST 25555.0-82
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1983
Kód tovaru: NS-388527
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.86
Amd. 4.92
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-17 (Počet položiek: 2 234 360)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.