Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk. Method for determination of the freezing point
Automaticky preložený názov:
Milk. Metóda na stanovenie bodu mrazu
NORMA vydaná dňa 1.1.1983
Označenie normy: GOST 25101-82
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1983
Kód tovaru: NS-388166
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-09 (Počet položiek: 2 207 504)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.