Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat. Method of hystological analysis
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso. Metóda analýzy hystological
NORMA vydaná dňa 1.7.1980
Označenie normy: GOST 23481-79
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1980
Kód tovaru: NS-386921
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.85
Amd. 4.90
Posledná aktualizácia: 2024-09-25 (Počet položiek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.