NEPLATNÁ GOST 21784-76 1.1.1977 náhľad

GOST 21784-76

Poultry meat (carcasse of hens, ducks, geese, turkeys, guinea-fowls). Technical requirements

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso ( trupu sliepok, kačíc , husí , moriek , perličiek ). technické požiadavky



NORMA vydaná dňa 1.1.1977


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena39.60 bez DPH
39.60

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 21784-76
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1977
Kód tovaru: NS-385672
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Anotácia textu normy GOST 21784-76 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 2.82
Amd. 2.91

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.