Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat (carcasse of hens, ducks, geese, turkeys, guinea-fowls). Technical requirements
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso ( trupu sliepok, kačíc , husí , moriek , perličiek ). technické požiadavky
NORMA vydaná dňa 1.1.1977
Označenie normy: GOST 21784-76
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1977
Kód tovaru: NS-385672
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.82
Amd. 2.91
Posledná aktualizácia: 2025-07-11 (Počet položiek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.