Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat. Methods of bacteriological analysis
Automaticky preložený názov:
Mäso. Metódy bakteriologické analýzy
NORMA vydaná dňa 1.1.1977
Označenie normy: GOST 21237-75
Dátum vydania normy: 1.1.1977
Kód tovaru: NS-385330
Počet strán: 27
Približná hmotnosť: 81 g (0.18 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.82
Amd. 4.87
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-03-17 (Počet položiek: 2 233 075)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.