Norma GOST 21237-75 1.1.1977 náhľad

GOST 21237-75

Meat. Methods of bacteriological analysis

Automaticky preložený názov:

Mäso. Metódy bakteriologické analýzy



NORMA vydaná dňa 1.1.1977


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena93.60 bez DPH
93.60

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 21237-75
Dátum vydania normy: 1.1.1977
Kód tovaru: NS-385330
Počet strán: 27
Približná hmotnosť: 81 g (0.18 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin
Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy GOST 21237-75 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 1.82

Amd. 4.87

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.