Norma GOST 21237-75 1.1.1977 náhľad

GOST 21237-75

Meat. Methods of bacteriological analysis

Automaticky preložený názov:

Mäso. Metódy bakteriologické analýzy



NORMA vydaná dňa 1.1.1977


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena100.60 bez DPH
100.60

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 21237-75
Dátum vydania normy: 1.1.1977
Kód tovaru: NS-385330
Počet strán: 27
Približná hmotnosť: 81 g (0.18 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin
Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy GOST 21237-75 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 1.82
Amd. 4.87

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.