Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Bread and bakery products. Method for the determination of moisture
Automaticky preložený názov:
Chlieb a pekárenské výrobky. Metóda na stanovenie vlhkosti
NORMA vydaná dňa 1.7.1976
Označenie normy: GOST 21094-75
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1976
Kód tovaru: NS-385167
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 10.85
Amd. 5.88
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-13 (Počet položiek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.