Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mutton and goat carcass meat. Specifications
Automaticky preložený názov:
Ovčie a kozie mäso jatočných tiel. špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.10.1955
Označenie normy: GOST 1935-55
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.1955
Kód tovaru: NS-383681
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 5.78
Amd. 6.86
Amd. 11.90
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-15 (Počet položiek: 2 233 685)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.