Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Organic chemical products. Methods for determination of freezing point
Automaticky preložený názov:
Organické chemické výrobky. Metódy na stanovenie bodu mrazu
NORMA vydaná dňa 1.7.1974
Označenie normy: GOST 18995.5-73
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1974
Kód tovaru: NS-383400
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 10.76
Amd. 9.81
Amd. 12.82
Amd. 8.90
Posledná aktualizácia: 2025-07-07 (Počet položiek: 2 207 474)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.