Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Pork products, smoked-baked. Specifications
Automaticky preložený názov:
Bravčové výrobky, údené, pečené. Špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.7.1986
Označenie normy: GOST 18256-85
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1986
Kód tovaru: NS-382861
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.91
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.