Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Technological processes in confectionary industry. Terms and definitions
Automaticky preložený názov:
Technologické procesy v cukrárskej priemysle. Termíny a definície
NORMA vydaná dňa 1.1.1973
Označenie normy: GOST 17481-72
Dátum vydania normy: 1.1.1973
Kód tovaru: NS-382469
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Potravinářská technologie (názvosloví)
Cukr a výrobky z cukru
Implemented changes and corrections:
Amd. 5.77
Amd. 1.83
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-23 (Počet položiek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.