Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Dried vegetables. Methods of determining net weight, shape and size of particles, degree of grinding, apparent defects, component ratio, organoleptic characteristics and cooking capacity
Automaticky preložený názov:
Sušená zelenina. Metódy stanovenia čistej hmotnosti, tvaru a veľkosti častíc, stupeň mletia, zjavné vady, pomer komponentov, organoleptické vlastnosti a varenie kapacity
NORMA vydaná dňa 1.1.1979
Označenie normy: GOST 13340.1-77
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1979
Kód tovaru: NS-380056
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.83
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-12-26 (Počet položiek: 2 253 153)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.