Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Dried vegetables. Methods of determining net weight, shape and size of particles, degree of grinding, apparent defects, component ratio, organoleptic characteristics and cooking capacity
Automaticky preložený názov:
Sušená zelenina. Metódy stanovenia čistej hmotnosti, tvaru a veľkosti častíc, stupeň mletia, zjavné vady, pomer komponentov, organoleptické vlastnosti a varenie kapacity
NORMA vydaná dňa 1.1.1979
Označenie normy: GOST 13340.1-77
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1979
Kód tovaru: NS-380056
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.83
Posledná aktualizácia: 2024-12-23 (Počet položiek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.