Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Vegetables salted and pickled, fruits and berries soaked. Sampling. Methods for determination proportion of liquid and solid parts
Automaticky preložený názov:
Zelenina solené a nakladané, ovocie a bobule premočený. Odber vzoriek. Metódy na stanovenie podielu kvapalných a pevných častí
NORMA vydaná dňa 1.7.1967
Označenie normy: GOST 12231-66
Dátum vydania normy: 1.7.1967
Kód tovaru: NS-379217
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.1.2013
1.8.1968
NEPLATNÁ
1.9.1985
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-10-02 (Počet položiek: 2 236 591)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.