Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Equipment for processing meat and poultry farming products. Safetg requirements: Precautions, Sanitation and Oecology
Automaticky preložený názov:
Zariadenia na spracovanie mäsa a hydiny výrobkov. Safetg požiadavky: Opatrenia, sanitácia a Oecology
NORMA vydaná dňa 1.1.1998
Označenie normy: GOST 12.2.135-95
Dátum vydania normy: 1.1.1998
Kód tovaru: NS-378842
Počet strán: 30
Približná hmotnosť: 90 g (0.20 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.7.1998
NEPLATNÁ
1.7.1998
1.5.2001
1.7.2002
1.7.2013
1.7.2013
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.