Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food products. Method for determination of the lactic acid bacteria
Automaticky preložený názov:
Potravinárske výrobky. Metóda pre stanovenie baktérií mliečneho kvasenia
NORMA vydaná dňa 1.1.1991
Označenie normy: GOST 10444.11-89
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1991
Kód tovaru: NS-377695
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.