Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiological examination of food hygiene—Examination of lactic acid bacteria in yoghurt beverage
NORMA vydaná dňa 11.8.2003
Označenie normy: GB/T 4789.35-2003
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 11.8.2003
Kód tovaru: NS-885077
Krajina: Čínska technická norma
Kategória: Technické normy GB
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-12-21 (Počet položiek: 2 252 887)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.